Om oss

NESGAARDEN AS med org.nr 998548780MVA er importør og distributør av moderne hestesko/boots og produkter relatert til Barfothest og Naturlig hestehold. Vi lagerfører et utvalg av produkter relatert til hovrøkt, hovtrimming, og hovhygiene. Vi har den senere tid også lagerført et utvalg produkter for hund og ‘Off Grid living’ og annonserer disse under egne faner i nettbutikken.

NESGAARDEN finner du på Nes i Herefoss, Birkenes kommune i Agder.

Vår postadresse er Nesgaarden AS, Nesveien 288, 4766 Herefoss.

Kontakt
Vi vil helst bli kontaktet via melding (PM) til Daglig leder Knut Bjerva eller på gruppa Kundeservice Nesgaarden på Facebook. Nettbutikken har sin egen chat du kan bruke. Du kan også ta kontakt via epost til post@nesgaarden.no men eposter har en tendens til å bli oversett i mengden. Vi kan også kontaktes hele døgnet via SMS til +4741299977. I kontortiden fra 09:00 til 12:00 kan vi nås på telefon +4737278255. Dersom du ikke får kontakt med oss så raskt som du ønsker, er det erfaringsvis Meldinger på Facebook som sjekkes oftest.

Miljø og klima
Nesgaarden AS tar flere steg for å sikre at miljø og karbonavtrykk er så lite som mulig. Bedriften er lokalisert på en gård og lokalene er tidligere gårdsbygninger med et svært lite forbruk. Bedriften har av miljøhensyn ikke hatt flyreiser de siste 6 årene, og har heller ikke deltatt på salgs- eller innkjøpsmesser, eller markeder og andre arrangementer som krever reising og eier ingen biler.

Nettbutikken gjenbruker all emballasje som kommer inn til pakking og utsending ved salg.