Retur, bytte og angrerett

Angrerettsskjema ligger av miljømessige årsaker IKKE vedlagt forsendelsen – du finner det ved å klikke på denne linken.

Om du ikke har anledning til å skrive ut dette selv, så ta kontakt på post@nesgaarden.no og vi sender deg skjemaet.

Nesgaarden gir BYTTERETT for alle lagerførte varer forutsatt at du har gjort skriftlig avtale med oss om byttingen via Messenger eller Epost. Varer som skal byttes, må returneres ubrukte, komplette og som de var da du fikk dem. Rabatterte varer og varer som ikke er som ny salgsvare, kan ikke byttes. Varer, som ønskes byttet til annen størrelse, vil bli byttet samme dag vi mottar dem i retur og returfrakt er betalt. Alle fraktutgifter til og fra ved bytte må dekkes av deg. Dette gjøres enklest for begge parter ved at du leggen ved i returen til oss, en ferdig utfylt adresselapp med betalt porto for retur av det du vil ha byttet. Blir varen returnert uten vedlagt returporto, må et returfrakt/ekspedisjonsgebyr på kr. 150,- betales til vår konto 2880.15.40092 før byttet blir ekspedert. Det er viktig å opplyse på innbetalingen hvilket ordrenummer portoen gjelder.

Når du angrer ditt kjøp hos Nesgaarden er det er Lov om opplysningsplikt og angrerett mv. ved fjernsalg og salg utenfor fast utsalgssted som gjelder. Les mer: http://www.lovdata.no/all/nl-20001221-105.html.

Opplysninger i henhold til angrerettloven kapittel 3 er mottatt på foreskrevet måte når kravene i §9 jf. §7 er oppfylt.

Varer som returneres etter angreretten, må returneres ubrukt, komplett og i salgbar stand som ny. Modifiserte boots, broddet eller pigget boots, artikler som har vært prøvd på hesten, er skitne, lukter eller på annen måte ikke er fullgod salgsvare, kan ikke returneres etter angreretten. Når du benytter deg av angreretten vil vi refundere hele kostnaden ved kjøpet etter at vi har akseptert den returnerte varen som fullgod salgsvare. Eventuelle kostnader forbundet med returen av varen, må du betale selv. Hvis du ikke har betalt varen med betalingskort, vil det lette vår ekspedisjon, hvis du vedlagt i returen oppgir kontonummer for tilbakebetaling. Vi har bruk for følgende opplysninger:

Ordre-ID nummer
Kontonummer for kreditering (11 sifre)